tabung

Khamis, 17 April 2014

Wishlist 2014 ~ Handphone Baru

seumur hidup.. kali ke 4 beli hp pakai duit sendiri.. 

1. hp nokia 3310 tahun 2004 beli dalam rm400.. bayar bulanan 3 bulan..

2. hp motorola beli rm 700 tahun 2006.. hilang kena tipu dengan penyangak.. badigol betol..

3. beli hp N70 rm1100 tahun 2007.. pakai duit bonus.. masih pakai sampai sekarang..

4. beli hp S4 rm1500.. pakai duit bonus jugak.. ini memang tersenarai dalam wishlist 2014..  


sanggup alise beli hp clone model ni.. nak tengok sejauh mane bestnye.. tapi hp ori dengan clone mane lah nak same funtions kan.. tapi overall memang best.. tapi masa beli,,  kawan pancing suruh tunggu sampai S5 keluar.. nanti kan S4 mestu turun harga kan..

tapi sebab dah memang niat nak beli malam tu,, pejam mata jelah bayor.. tak tido alise malam tu asik main hp jek.. sanggup.. huhuhu..


kaler memang cun cun.. standard kaler memang hitam putih.. extra kaler brown, pink dengan baldu hitam tapi memang tak lah alise nak amik pink.. bukan minat na pon kaler tu.. kalau ade kaler hijau mungkin bole timbang tara lagi nak ke tak kan.. hehehe.. last decided amik kaler brown with gold.. puas hati..

Rabu, 16 April 2014

Segmen ~ GA Nurul Yui Collection


Jumlah pemenang :
  • 1 orang x 1 set pisau kitchen king 6 pcs
  • 2 orang x topup RM 5 ( DiGi/Maxis/Celcom )

Cara pemilihan pemenang :
  • 1 x top referral
  • 2 x random org

Tarikh penting :
  1. GA tamat : 24/4/2014
  2. Senarai peserta : 25/4/2014
  3. Tempoh semak peserta : 25/4/2014 - 27/4/2014
  4. Senarai pemenang : 29/4/2014

Fenomena Bawal MawarFizo




Credit : http://yunabella.blogspot.com/2014/02/tudung-bawal-gaya-mawar-fizo-omar.html