tabung

Khamis, 16 Oktober 2014

Makan Lagi Best 2

assalamualaikum.. salam sejahtera

makan lagi best 1 kat sini.. klik

best kan asik makan jek.. gemuk la hidup.. dengan dah lama tak buat sit up.. asik buat squat jek.. kang yang kurus kaki.. tapi perot tetap jugak boncit.. hahaha..


mak yang nak sangat.. dah lama tak makan katanya.. dah beli barang pastu simpan dulu.. nak tunggu ramai2 balik pulak katanya.. so masa adik balik dia buatlah sejug.. tapi mak tak makan yang sejuk.. pastu adik pergi letak susu pekat nak tambah manis sikit la konon.. terus mak cirit birit.. alise pulak kerja masa tu.. haishhh macam2.. geram..

yang atas ni alise punya.. isnin lepas buat.. ada nata de coco.. ade campuran buah.. ade kiub nenas.. hah hambik selambak penuh 1gelas.. 



yang plastik pepel perisa blueberry memang sedap.. harga rm2.90 yang panjang.. pendek rm1.80


roti cecah kari ayam tua.. kari ayam tu abah yang masak.. alise tinggal beli roti jek.. hehe


yang keropok lekor ni abang beli.. dia ingat dekat rumah tu ramai sangat la orang sampai beli rm10 / 5batang.. tercekik alise nak habiskan.. dah mak abah mane ade gigi sangat nak kunyah kan.. tu pon balik keje goreng sikit-sikit.. dah seminggu jugak ni.. tak habis lagi.. lama2 mane sedap kan.. 

yang x best nye time masak tu asik nak meletup jek.. alise pakai minyak banyak kalau nak goreng.. banyak kali dah minyak percik2 kat tangan ni.. 

6 ulasan:

Norma NML berkata...

sedapnya tengok dessert kat atas tu..

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum awak. sihat ke? lama sheila tak BW sini.. heee makanan... terliur kita T__T"

cik sweety berkata...

wahhh, banyaknya makananan,, ada lagi tak untuk saya?? hihihi terliurr kecur tengokkk hihi

Azwar Syuhada berkata...

dessert atas tu menyelerakan :0

Nafira usof berkata...

macam best jer creamo tart tuh. nak carik jugak lah nanti. hehehe
telan ailioooo tgk kopok lekor. kalo kat rumah sis, sekejap jer habes kopok lekor sbb semua suka makan kopok lekor. :)

Sya Mimie berkata...

Dessert atas tuuuuuu.. Terliur..