tabung

Selasa, 24 Oktober 2017

Terima Kasih Pada Yang Memberi

assalamualaikum.. salam sejahtera



seminggu lepas kawin baru dapat bukak hadiah  ๐ŸŽ๐ŸŽ Nasib takde Sape Yg pedajal bg jam loceng Tengs uolsss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Terpaling sayang Yang Bagi oven ngan dapur.. Nak always ada makanan atas meja opis ke camne?? Haahhahaa

rezeki dapat dapur gas dari bff sebab suami pakai dapur tu buat masak kuah satey.. sangat berterima kasih.. pisau tu pon dah makan tuan.. terhiris jari masa potong lemak satey.. oven tu opismate bagi.. memang tahu alise suka baking.. tapi sebab tolong suami niaga satey, next next next nak buat kuih ke kek ke baru kasi keluar kotak lah ye.. space rumah mertua kecik jek..

paling banyak biasa la cawan kaca.. tu kita simpan buat stock untuk membalas kalau ada kawan yang kawin.. hehehe

1 ulasan:

SalbiahM berkata...

hadiah semua best..kena masak selalu nampaknya.hehe