tabung

Jumaat, 20 Oktober 2017

Nimoon Genting Highland

assalamualaikum.. salam sejahtera

Terobek, 1 mei 2017

2 hari lepas majlis kawin, last minute suami tanya nak pergi mana.. padahal masa buat passport tu dia cakap nak pergi thailand.. (suka bagi harapan).. so decided jalan dalam malaysia je sebab suami cuak kucing dia semua mati kebuluran sebab takde sape bagi makan.. tu pon minta tolong anak suadara bagi makan 2 kali sehari.. siap ayam goreng hokey.. gemuk semua kucing dia..


 memula niat nak g cameron.. gerak pagi isnin siap tinted dengan service kereta (suka buat kerja last minute) lepas tu menyasar tukar plan.. sebab takut naik cameron malam sangat so kensel la plan pertama.. :(
jammed ya hammat nak masuk melaka.. sebab?? sebab cuti 1mei.. jumpa eksiden 2 tempat.. risau jugak ni kol 7 baru sampai melaka..


so tukar arah waze ke genting terus.. niat baik allah permudahkan.. dapat bilik hotel rm80/nite.. tapi nak sambung untuk malam kedua kena tambah rm40.. so 3hari 2 malam dekat genting rm100.. murah bukan??
sila cari Forst World Hotel..


tak jalan mana pon sebab genting tengah renovation masa tu.. pusing-pusing kejap lepastu naik kabel car lepas tu turun bukit sikit kita pergi ke bukit tinggi pulak.. tu pon just ambil gambar.. wallpaper cun kan?? hakhakhak takde buat aktiviti sangat pon.. just panaskan badan opppsss.

2 ulasan:

Shafyqah Azry berkata...

kadang kadang plan last minutes lah yg best hehe have a happy married life!

SalbiahM berkata...

pengantin baru gi mana-mana pun rasa hepi je. haha