tabung

Isnin, 29 September 2014

Kereta Buatan Proton 2014 ~ Proton Iriz

assalamualaikum.. salam sejahtera

thanks Nuffnang.. 

alhamdulillah.. moga bertambah rezeki CPUV lagi.. ada 5 CPUV yang tengah on going.. tapi tak la merancak naik macam korang punya punya kan.. korang punya amount besar-besar kan?? alise punya sen sen jek.. takpe.. janji usaha tu ada untuk update blog.. 


sape peminat hijau.. meh laga bahu sikit.. hahaha.. alise memang peminat hijau.. sangat-sangat.. so nampak kereta proton IRIZ ni  bole terbayang-bayang sampai  ke mimpi.. adore sangat.. tapi bab nak menambah hutang.. memang kim salam la.. hahaha.. tengok jelah kereta orang lain atas jalan.. 

makin nak mencapai 2020 makin cun kan kaler / pembuatan kereta.. cuma harga je tak cun.. geram..

7 ulasan:

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Comel kereta iriz nie.. tapi lagi lawa axis,,hehehe..jangan marah..=D

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Sime darby satu utk alise..=D

Nafira usof berkata...

Untuk orang bujang sesuai lah kete compact cam nih.. kalo yg dh berkeluarga cam sis nih kureng sesuai.. balik kg x cukup space nak isi segala beg2.. hahahahaha.

Kakzakie berkata...

Kalau nuffnang nak bagi banyak % ok juga kan Alise. Boleh juga merasa pakai kereta proton baru ni.

Kakak belum nampak live lagilah. Cantik pulak tengok gambar.

Diana Rashid berkata...

kalau kaler hitam lagi lawa..:)

Tihara berkata...

saya memang minat hijau macam ni
cantik kan :)

Sya Mimie berkata...

Mmpu tgk je la.. Hehe