tabung

Selasa, 13 Ogos 2013

Raya 2013 ~ Gelak Ketawa Hari Raya


time raya ni la dapat berjumpa adik beradik semua kan.. time ni jugak la dapat tengok gelagat memasing dah jumpe sedara yang lain2 kan.. dapat pulak anak sedara yang kuat sangat ngekeh nak ketawa jek.. amekkk kau.. 





tengok gelagat Muhammad Aqil Qayyum B Mohd Fauzi ni pon dah nak menitik dah airmata ni.. rindu kat budah mata bulat ni.. jadi simpan kat blog jek.. nanti rindu bole tengok banyak kali kan.. orang tak de anak lagi.. beginilah.. lebih baik kite menumpang anak orang lain.. ye dak.. hahaha.. 




ini budak sebaya.. yang baju biru bulan 1.. yang kuning bulan 9.. bukan main suka lagi kena agah dengan yang baju biru tu.. 


aqil tu bukan suka na orang dukung dia lama2.. tu nak ngelak la tu.. dok cari mummy dia.. kain hijau tu kira "peneman" dia la tu.. kalau agah pakai kain tu... melompong mulut ketawa.. sampai percik-percik air liur..






------------------------------------------------------------------------------------------------



malam tu plak beraya rumah akak ipar.. time ni anak sedara tengah cari kucing dia hilang.. ingat kucing biasa-biasa jek.. sekali datang.. hah amek kau.. teballlll betul bulu dia.. adik jadi model.. hehehe..


nasib ucing ni jantan.. kalau tak asik beranak jelah kau kucing.. dah la bulu macam karpet..


sedap ko tido ye ciko..

5 ulasan:

Sya Mimie berkata...

bestnya beraya bila dah ada ank kan..ehh, tgk pengalaman orang je la..hehehe
hope tahun akan datang merasa macam tu.. meriah je.. :)

kucing tuuu, gebusnya..

Rosmiza Ali berkata...

Besaunya kucing!

siti alfakhishah aman berkata...

mimie : insyaallah mimie tahun depan dah ber2 dengan en tunang kan,.

miza : memang besau.. baru 6bulan

Sya Mimie berkata...

insyaAllah Alise..harap2 tahun depan dapat beraya ber-2..kalau ada rezeki nak beraya ber-3 terus..hehehe

siti alfakhishah aman berkata...

insyaallah kalau rezeki cepat kan.. doa yang terbaik untuk mimie..