tabung

Selasa, 27 Ogos 2013

Raya 2013 ~ Beraya


haritu ada hapdet potret raya bersama family..  kalini alise amik potret raya bersama kawan-kawan pulak.. semua kawan masa keje dekat Celestica Tampoi.. masing-masing semua mengendong 'handbag'.. meriah sangat2.. 

sambil beraya.. makan-makan,, borak-borak.. gosip pon ade jugak.. hehe.. memang lama betul tak jumpa diorang.. gambar makanan tak dapat nak amek.. semua duduk rumah sendiri.. cantik-cantik diorang deko..
ni kejadian sekali arung beraya.. dari petang sampai ke tengah malam.. dah kenyang nak drive balik pon tahan mata jelah.. 

rumah pertama:
kawan sebaya merangkap kawan 1 felda.. tapi berbual di pesbuk sahaja.. huhuhu.. rumah dia dekat Tiram.. duduk banglo 3 tingkat.. anak sorang.. lelaki.. pemilik rumah yang baju jeans biru tu.. yang kurung biru tu tuan punya belog.. ishhhhhh..



amboi.. plesing macam nak minta ponampar sedas.. orang lain tengok tv alise je still pandang kamera.. haha..

rumah kedua :
yang ni pon alise tak sangka plak dia kawen dengan technican line kitorang.. sebab bini dia yang benti dulu.. (gambar perempuan freehair) aleh-aleh dapat kad jemputan dekat pesbuk si suami dia.. tapi mungkin dah jodoh.. saper alise nak pertikai kan.. anak pon sorang.. perempuan.. ni rumah dia dekat Taman Scientex, Pasir Gudang.

gelak besar tak hingat.. ni kawan alise la ni nyakat..

adjust tempat

ok.. sekarang baru bole smile

rumah ketiga :
pon kawen dengan technican mesin jugak (yang pakai kurung pink).. anak dah 2 orang.. semua perempuan.. kebetulan masa raya ketiga-tiga rumah ni.. anak diorang semua sebaya.. size badan je lain-lain.. rumah dia dekat Taman Desa Jaya, Ulu Tiram..


ok.. yang gambar last ni alise nak selit masa alise pergi beraya rumah cikgu.. laki bini ni ajar kitorang since umur 10 tahun.. darjah 4.. lama kan.. cikgu lelaki ajar BM,, cikgu perempuan ajar matematik..

stilll ingat sampai sekarang.. hampir 18 tahun sudah.. anak cikgu ni pon dah bujang dah.. dah menetap dekat Bandar Penawar.. 


 



4 ulasan:

Sya Mimie berkata...

amboii..sakan dia beraya ye..
dah hbis beraya belum cik alise..hehe

Kesuma Angsana berkata...

amboi meriahnyer raya.. done clik2 nuffnag juga ye tQ

siti alfakhishah aman berkata...

mimie : minggu ni penuh jadual open house.. gantung kuali la nampaknya.

siti alfakhishah aman berkata...

KA : time raya memang meriah giler.. thanks