tabung

Isnin, 24 Jun 2013

Wedding Sambil Bergosip


ni kejadian hari sabtu lepas.. lepasnya lagi.. hahaha.. alise punya opismate (india) kawen.. makan2 nye buat dekat IOI mall kulai.. start kol 8.. so gerak dari umah kol 5.. sempat lagi nyinggah sungai mas hantar kuih dekat akak.. nak lengah masa la konon.. bio sampai tak melongok lama sangat.. 

alise pergi 2 kereta.. opismate lagi 1 lambat sikit gerak.. orang ada anak memang lambat sikit siapnye kan.. tak pe, alise paham.. tunggu sat tepi highway.. apelagi.. jom camwhore.. :)


alamak.. bunga tengah tak nampak plak..


pipi kembung dalam mulut ada sweet..


cubaan menarik nafas.. cover perot.. hahaha..


senyummmmmmm.. tetiba mata sepet plak.. 

_________________________________________________________________________________________________


sampai ngam2 majlis baru nak mula.. almaklum.. selalu g majlis orang melayu je kan.. buat plak kat umah.. mana ada set time.. datang2,, makan2,, jumpa panten,, salam keruk then balik.. tapi ni majlis lain sikit.. behave.. jangan  nak tunjuk jakun sangat amik gambar segala.. duduk kejap 10 minit.. pastu baru  klik klik.. amik gambar lagi.. gitu..


pelamin dia cantik kan.. macam majlis orang melayu rupanya..


opismate dengan anak kembar beliau.. ni ngelat ni.. baby kecik dy,, hubby dy yang tidokan start dari awal sampai habes majlis.. 






hubby opismate ngan baby kecik.. debab ini budak.. 




HQ kulai.. 4 china, 1 melayu..


my big boss pon datang jugak.. sporting kan.. 




masa panten jalan dekat red carpet.. huiiisss.. meriah sgt dengan lagu2 tamil.. mane tak nye.. muzik dyorang kan sume kuat2.. yang lagi best.. kitorang punya meja.. dekatttt sangat dengan speaker.. good.. 

the bad thing is??????? kami tak dapat makan.. percaya tak?? dah kitorang ingat bole lah sambil dengar lagu,, tengok panten,, ley lah amik2 makanan kan.. sekali tak ok.. beratur sume 1 baris.. dah time ni kami ni sebok la nak amik gambar sama ngan opismate kan.. india2 sume dah beratur awal2.. sekali pusing hah ko.. dah 50m sampai pintu.. 

yang katering ni pon salah jugak.. g buat buffet 1 line jek.. ngek betol.. dah beratur panjang gitu.. nak balik pukul berapa plak kan.. punya lama nak gerak.. rupanya 1 pinggan menggunung makanan.. naseb bole cilok amik dessert ngan buah.. sedap plak tu dessert dy.. tak malu.. amik 2x.. haha.. dapat jugak merasa makan.. -_-




sebelom pulang amik gambar lagi.. opismate tak fokus,, sebok nak borak lagi.. alise peduli ape kan.. tetap zoom dekat kamera jek.. ader yang amik gambar katakan.. hehe.. 

sebelum balik tengok citer Superman.. ape ke tak best nye lahai.. so bored.. siap terlentok tido lagi.. lantak.. 

4 ulasan:

Mimie Najib berkata...

amboi..bukan kemain lagi pergi wedding kawan tu..heehe..
mana gambar makanan?? lupa eh.. :p

siti alfakhishah aman berkata...

mimie.. tak bace la tu.. huhu..
mls nk beratur.. panjang sgt.. lgpon dh mlm sgt dah lau nak tunggu..

Mimie Najib berkata...

baca..tp bca macam ketapi..hek3..
tu lupa tu..

siti alfakhishah aman berkata...

mimie : kecik hati tau..