tabung

Selasa, 16 April 2013

Pasar Malam #01

salam..

ni sume penangan blog.. aritu nampak blogger Nana & Cik Mot post gambar nasi kerabu.. aduhai.. telan air lior jelah..

post ari yang sama plak tu.. ini boleh bikin marah ni kalau tak dapat.. naseb dekat pasar malam area rumah alise ada jual.. terus la diri ni terkinja2 g pasar malam ari khamis.. sebab ari khamis jek ada jual nasi kerabu ni.. harga pon murah.. letak paru sambal dengan tambah urap daun selom baru RM4 jek.. murah kan.. makan sorang memang tak habes..

kalau nak harap buat sendiri memang bole.. tapi bahan nya renyah sangat.. ada pembantu bole la.. potong sayur tu yang tak menahan pasal banyak kan die punya sayur.. 

takpe next time kita buat sendiri simpan dekat blog.. la ni tengok pic nasi kerabu pasar malam punya dulu.. hehehe..





takkan beli nasi kerabu je kan.. beli la jugak apam balik.. ni peberet mak.. panas2 makan,, mak bole habes 4 potong tau.. mau tak sedap nye.. kacang banyak.. jagung banyak,, tapi gula kurang.. pehhhhh..



7 ulasan:

atty's berkata...

salam sis..fuh pagi2 dah nmpk nasi kerabu..ni..terliur..

siti alfakhishah aman berkata...

salam.. ni pon terliur sbb blogger nana ngan cik mot..

hazman fadzil berkata...

pernah makan apam balik 2 ketul besar sekali gus - kenyang terus laaa

Kathy Rbain berkata...

follower 37
http://coretanhatikathy.blogspot.com

Mimie Najib berkata...

xmkan nsi kerabu.. nsib tak terliur.. kang jnug nk mencari..hehe

siti alfakhishah aman berkata...

bro.. ni 2 mkn setengah pon kenyang pasal tebal.. inti banyak..

kathy .. thank.. done follow.. salam kenal :)

mimie.. la x suka ke? ce try 1x? hehehe..

Kathy Rbain berkata...

salam..sis baca komen kat tajuk entri sis WIDGET BARU ye? ada kathy komen kat situ..