tabung

Khamis, 20 Ogos 2015

Happy Celebration 7th

assalamualaikum.. salam sejahtera


eh eh.. dalam boring2 keje dekat sini dah hampir 7tahun dah keje dekat richwise ni.. boring sebab ape erk??? hahaha

alah biasalah starting mesti gaji kecik kan.. tu yang masa 2 tahun keje dekat sini asik cari back up keje tempat lain jek tapi masih di kampung la pasal mak pon x sihat kan.. merata cari.. mungkin rezeki masih berpihak dekat sini kot.. alah gaji je kecik.. sekarang dah bole hidup la.. hutang pon xde dah..

yang best bonus & persekitaran keje memang best.. tekanan tu biasa.. kadang ada kadang takde,, tapi still enjoy.. ~

1 ulasan:

lia ummiirfan berkata...

tahniah dan AlhamduLILLAH.. itu yang penting., hutang takde.. :))