tabung

Khamis, 23 April 2015

SabtuDate

assalamualaikum.. salam sejahtera


banyak2 kawan masa sekolah menengah dulu.. yang ni lah yang terpaling rapat sampai sekarang.. jumpa pon selalu.. tiap kali raya pon jumpa.. ni lah yang paling banyak simpan rahsia alise & setakat ni masih boleh percaya.. hahaha

banyak kali jugak eksiden dengan dia naik motor.. nak cerita banyak sangat la kenangan kami/aktiviti masa sek.. ada dia adelah alise.. nasib size badan kami tak sama.. hmmm



hari sabtu pukul 3.30 set masa nak jumpa dekat kedai ABC.. (sebenarnya alise teringin nak makan ABC dekat kg melayu.. tapi aritu pergi cari tak jumpa kedai.. rupanya kedai dah pindah.. kecewa).. tu yang ajak kawan pergi lepak makan ABC.. borak2 kena la ada makanan sampingan kan.. ni pon bulat mata nak habiskan.. memasing diet..


penat borak kawan ajak check mata percuma dekat wisma sening.. bagus jugak.. alise pon rasa power dah bertambah.. tapi alise tak pakai cermin mata pon.. rasa rimas dekat mata.. tapi bila dah ramai kawan tegur cakap alise sombong dekat luar.. rasa geram jugak.. dah memang tak nampak kan.. camne la nak senyum.. 

sekali check hah rabun kiri kanan 250.. silau 0.. patut bawak kete waktu malam rilek n chill.. rupanya mata i clear silau.. good



dah tinggi rabun baru la apply buat cermin mata.. deposit rm100.. bingkai bonia rm199.. cermin pulak alise amik yang bole tukar kaler ikot cuaca tu rm280.. total rm479.. kenyit-kenyit mata sikit dapat less lagi rm450.. sangat murah ye.. 

agak-agak mane yang cun??? 

5 ulasan:

Kakzakie berkata...

Cermin transition agak mahal alise tapi sejuk kalau waktu panas.

Siti Rohaida Yusof berkata...

murah jugak tu ye..akak suka yang hujung sekali tu...

Siti Rohaida Yusof berkata...

kedai abc kat kg melayu dah pindah depan masjid..betul² dkt traffic light tu alise..akak pun baru pi sana...

Diana Rashid berkata...

mnahalnya..kan?/tapi akak suka yang no 2 tu..tak

Rtp Farra Arisha berkata...

Dalam ramai2 kawan, akan ada seorang yang paling kita rapat! Hope u've had an enjoyable weekend with ur friend.