tabung

Selasa, 21 April 2015

Aktiviti Hujung Minggu Setiap Ahad

assalamualaikum.. salam sejahtera

eh macam dah jadi rutin setiap ahad pulak duk melayan bola.. opismate la yang mengajak.. kita ni single so kalau orang ajak memang alise ikut jek.. tu pon kalau takde program la.. setakat ni dah 2 game alise tengok..


ni game yang pertama alise join.. semangat JDT sangat siap pakai tersama jersey pulak dengan opismate siap tudung sekali sama.. winkwink..  sekali kalah 6-3.. "__"



yang ni pulak ahad lepas.. kalah jugak 1-0.. 

memang tiap ahad akan ade perlawanan antara JDT dengan team luar.. yang ke dua menang pulak masa alise tak tengok.. eh ke nak alise tak pergi baru bole menang ek?? *tepuk dahi


sabtu lepas kan ade game JDT dengan kelantan.. awal2 dah simpan remote.. pastu saja ngecek abah belanja burger ayam.. eh dapat pulak.. lepastu menang kan 1-0.. abah siap jerit kuat GOLLLLLLL..  

2 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

eh..selalu ea diorang buat games kat situ..akak baru tau..nanti boleh terjah la..

Kakzakie berkata...

Kita menang 3-1 tau Alise masa lawan Kelantan tu. Kakak ada juga tengok sebab temankan abang. Best juga bila menang..