tabung

Jumaat, 13 Februari 2015

Emas Murah Di Kota Tinggi

assalamualaikum.. salam sejahtera

eh eh opismate alise dah update la pasal angpau dia.. korang boleh baca dekat entry ni - LINK 

5hb petang dah masuk dah angpau sekali dengan gaji pulak tu.. penat tunggu dari lepas lunch tak masuk2.. saja je nak suprise bg lambat2 eh.. apalagi yahuuu.. sabtu minggu tu balik keje terus shopping dengan mak abah.. shopping sikit-sikit jek.. makan-makan..

ingat kan saja je jalan-jalan pergi kota tinggi.. beli sikit barang dapur dekat kipmart.. pastu merayap jap kat deretan kedai kemboja belakang KINI.. akhirnya terjebak jugak beli cincin emas seketul.. nak kasi nampak la konon.. (tapi yang ni tak usik duit bonus)..


channel konon hahaha.. yang cincin ni pakai duit brim rm150 dengan duit kawan alise bagi.. penat bank in senyap-senyap.. tau jugak alise bayar hutang dia rm300.. rezeki jangan ditolak.. nak nampak hasilkan?? nah.. saya beli cincin ni ye awak.. terima kasih awak.. :)


saper duduk area johor/kota tinggi nak cari cincin emas murah boleh datang kedai ni pada minggu pertama sabtu.. harga akan kurang rm5 dari harga emas pasaran.. lebih2 yang ade kad member.. terbaik kan.. 

FB klik sini - LINK

13 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

lekat juga barang kan? tahniah dan Alhamdulillah...

Mar Mansor berkata...

masa kawen dulu saya beli gelang kat kedai emas melayu juga di kota..tak ingat namanaya apa..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam alise,
waaaaaaaa
sanetk cincin baru :)

Kakzakie berkata...

Baguslah Alise. Kakak baru tahu. Kalau membeli emas lama macam mana pulak Alise. Kot dia kurangkan Rm5/- rugi pulak kan..

Kakzakie berkata...

Eh... lupa nak cakap cincin Alise tu menariklah. kakak terpikat:)

siti alfakhishah aman berkata...

@Kakzakie : thanks kak.. kedai ni amik yg lama rm120/gram..

ade 1 kedai depan kedai bata kota tinggi amik yang lama rm155 sama harga emas sekarang kak..

Sha Nikitasakura berkata...

Cantik cincin...

Mohd Fais Mahyiddin berkata...

Assalamualaikum dan selamat pagi

Dapatkan kemudahan pinjaman Ar Rahnu di Bank Muamalat cawangan Johor Jaya . Had pinjaman yang tinggi sehingga 80% nilai emas.Maksimum pinjaman RM 100,000.00 bagi setiap penggadai.Kami juga menerima bar & syiling emas.

Bagi yang inginkan pinjaman yang tinggi dengan upah simpan yang murah.Sila kunjungi caw kami di Johor Jaya.

Mohon share kepada rakan-rakan yang ingin mengikuti Harga Emas Semasa Muamalat Arrahnu & Muamalat Gold - i di Bank Muamalat

Muamalat Arrahnu
#Muamalat Arrahnu Daily Gold Price
#Muamalat Gold - i Daily Price
#Updating Current Info Islamic Pawn Brooking
https://telegram.me/MuamuamalatArrahnuJohorJaya

Mohd Fais Mahyiddin berkata...

Assalamualaikum dan selamat pagi

Dapatkan kemudahan pinjaman Ar Rahnu di Bank Muamalat cawangan Johor Jaya . Had pinjaman yang tinggi sehingga 80% nilai emas.Maksimum pinjaman RM 100,000.00 bagi setiap penggadai.Kami juga menerima bar & syiling emas.

Bagi yang inginkan pinjaman yang tinggi dengan upah simpan yang murah.Sila kunjungi caw kami di Johor Jaya.

Mohon share kepada rakan-rakan yang ingin mengikuti Harga Emas Semasa Muamalat Arrahnu & Muamalat Gold - i di Bank Muamalat

Muamalat Arrahnu
#Muamalat Arrahnu Daily Gold Price
#Muamalat Gold - i Daily Price
#Updating Current Info Islamic Pawn Brooking
https://telegram.me/MuamuamalatArrahnuJohorJaya

Nurul Ain berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ndt berkata...

en mohd fais..arahnu muamalat jhr jaya ada buat lelong brg kemas tak

ndt berkata...

en mohd fais..arahnu muamalat jhr jaya ada buat lelong brg kemas tak

ndt berkata...

ada lelong brg kemas tak