tabung

Selasa, 13 Januari 2015

Wedding Peter Junior

assalamualaikum.. salam sejahtera

2 bulan peram entry wedding ni.. semalam nak menaip macam taknak keluar je idea.. geram jugak rasa hati.. asik baca entry orang jek.. entry sendiri malas nak karang.. biasaaaaa diaaaa


sebelom mula cerita tayang muka tuan blog dulu.. weee.. rindu tak??

selfie 100/200 dulu.. baru la bole mula cerita?? lempang tau la kan.. 


sebelum pengantin datang.. cari dulu opismate nak ajak bergambar.. sebab kita orang ni sama je company.. tapi memang jarang sangat jumpa kecuali kalau company buat dinner tahunan baru la jumpa.. now dah tak diteruskan.. huh kedekut.. 

yg tudung oren biru tu Aisyah.. opismate sama tempat dengan alise di factory Bandar Penawar.. yang berdiri kiri tu Tata & yang berdiri kanan tu Sui Ling.. diorang factory Sungai Rengit..


yang duduk semua opismate HQ kulai kecuali kiri.. itu bini pada opismate dekat Bandar Penawar..

sebenarnya company alise kerja ni ada 3 anak syarikat.. HQ di kulai.. factory di Bandar Penawar & jugak factory di Sungai Rengit.. company pembuatan ceiling/cornice rumah.. 


makanan alise collage kan je ye.. gambar tak banyak pon.. yang mane sedap je alise amik..
lobster masak butter / ikan bawal putih masak cili (tp x pedas) / sup ayam versi cina style / sotong/nugget/cendawan etc..



sambil makan sambil selfie.. dah biasa buat kan?? hahaha.. ni semua opismate dekat Bandar Penawar.. 2 dari kanan tu driver lori.. yang pakai baju kuning tu opismate Sungai Rengit.. 


muka notti.. perasan kan yang rambut putih?? tu abang kepada bapak pengantin.. 


hah dapat pon bergambar dengan pengantin.. cantik kecik molek je pengantin perempuan kan.. pengantin perempuan adalah opismate HQ Kulai.. kami sama 1 company.. :)


sebelum pulang bergambar lagi ramai-ramai.. baju purple adalah mak pengantin.. muda lagi.. 

3 ulasan:

Mar Mansor berkata...

makanan nampak sedap2..makanan jela yang nampak dulu..hehe

Diana Rashid berkata...

cantik nya pengantin tu...

Ibu Twins berkata...

comel lah yg kai tudung biru oren tu..
mcm pnh nampak..tapi kat mane ek..