tabung

Rabu, 19 November 2014

Perangai

assalamualaikum.. salam sejahtera
biasa alise buat camni.. sape last bagi wasap/wechat.. dy juga yang akan mulakan wasap/wechat tersebut.. 

cth : alise last send mesej dekat wasap/wechat.. so alise akan mulakan perbualan seterusnya.. kalau "orang tu" yang last send maka orang tu jugak yang kena mulakan pulak.. kadang tak pedulik la ade benda nak tanye ke ape,, sanggup simpan dalam hati dulu.. haha


yang ni kalau gaduh memang alise matikan segala signal @ block "orang tu " kejap dekat moment.. eh nadew nadew angat.. :p

3 ulasan:

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

kenapa nie??? =D

Nafira usof berkata...

hehehehe.. perangai yang pertama tu agak pelik.. pertama kali sis dengar. hehehe

kalo yg bab merajuk tuh boleh kata sama lah.. hehehehe

Sya Mimie berkata...

Waaa.. Gitu perangainya ya alise.. Hihi