tabung

Jumaat, 29 Ogos 2014

1st Time Beli Tudung Fareeda

assalamualaikum.. salam sejahtera

haha.. tak tahu la camne boleh terpengaruh dengan tudung mahal ni.. tapi memang alise berkenan sangat dengan pattern fareeda aisya ni.. cantik sangat designnye kan..

(maaf.. alise bukan riak tau.. pls baca dengan tenang2 jek.. plsss)

sebelum2 ni alise sarung shawl jek pergi keje.. tak pon bawal.. jarang sangat pakai instant like berawning ni.. memang fail la kalau pakai.. bulat sangat muka..

sekali ade 1 hari tu ( pagi ) rasa macam nak try test order dulu 1.. tengok camne jadinya.. cun ke tidak.. kena ngan muka ke tidak.. seriusly memang risau.. takut x kena ngan muka.. kang nak kena jual balik pulak.. tapi kalau jual memang akan ade yang beli.. tengok pada harga jugak la berapa nak mark up kan.. nak nak pulak preloved.. jangan la tekan harga banyak sangat pulak..

merangkap gambar rasmi di header / banner blog =__=

sekali sampai,, teruja uolls.. 5/6 kali belek kat cermin.. muka alise yang bulat terus jadi macam runcing2 jek.. (perasan) hahaha.. suka nye lahai.. sebab awningnye pendek je sisi nye.. pastu lembut jek.. yang paling berkenan sekali sebenarnya brooch.. alise 1st nak beli tu alise tengok brooch dulu juntai ke bulat ke love ke baru tengok kaler tudung sesuai dengan banyak baju atau x.. haha..

purple grey (2nd beli) dengan biru hijau (1st beli)

now sekarang dah ade 3 helai.. wah.. rabak la poket kalau camni punya pengaruh.. 1 lai jek dah cecah rm200.. nasib la hutang kereta dah hahis bayar.. kalau tak.. tengok jelah kat page Exclusively Fareeda tu.. terpejam pejam bijik mata..

8 ulasan:

Nadirah Mohamad berkata...

Cantik :) Heheh

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Cantiknya dia..berseri2..farah skrg dah tak minat pakai tudung instant.. dulu habis duit dok beli kat ariani..hehehe
skrg lebih suka pakai shawl pulak..=D

Nafira usof berkata...

canteekk.. nampak gojes sangatt!
kalo tudung fareda yang ori memang terletak jer kat muka kan~
tapi harganye pon gojes jugak.. hehehe

Naniey Jemiey berkata...

cantik..kena dgn harga..akeke

CikLily Putih berkata...

serius cantik, beli tudung pun ada tips ek.. bagus ni

Norhasniza Khalid berkata...

wah.. cantik tudung, baru perasan blog pun berwajah baru.., cantik..

farhana mohamad berkata...

cantik la kak!
hehe. muka sy x sesuai pakai tudung ada awning

Sya Mimie berkata...

Klau kita la hrga cmtu x beli dh.. Hehe
Pkai je la tdung awning yng biasa2 je...