tabung

Jumaat, 7 Februari 2014

Posing Tepi Laut

almaklum rumah dekat dengan pantai.. boleh kata sebulan 2/3 kali jugak mesti nak lepak2 batu layar..
kadang datang ngan adik.. kadang datang dengan ehem2.. *_*

yang best nye kat pantai batu layar johor ni sebab tak ramai sangat orang.. tengok pada kawasan jugak la.. kalau parking yang berbayar kan toilet nye dekat.. tak payah jalan jauh sangat.. kalau parking free ni main selit2 jek.. janji teduh.. mungkin ramai yang suka mandi dekat tanjung balau kot..




pukul 6 petang.. omabak dah mula kuat.. time amik gambar ni masa tu ombak besar sangat.. tapi cantik kan.. indah nye kuasa ALLAH..


Ada ape lagi dekat laut?? Haha.. Plesing tepi laut la kan.. Jarang dah tua2 bangka ni nak terjun laut lagi.. Dah macam kuda laut dah kalau berenang.. jadi kita suruh je orang lain amik kan gambar kita.. yeehuu.. ~

posted from Bloggeroid

2 ulasan:

Amanda Suria berkata...

bestnya...dah lama x posing tepi laut...

Aku Penghibur berkata...

syoknya dah lama tak pergi ke laut

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini