tabung

Khamis, 6 Februari 2014

Kekecohan Tentang JDT

Dah lah baru 1st tengok bola dekat stadium.. Ada plak yang jaki nak buat hal dalam stadium..

Alise ni bukan la fanatik Sgt dengan bola Malaysia ni.. Tapi alise support semangat diorang.. Dengan haters2 yang pelbagai makian,, cacian.. Huhaiiiii..

Selalu baca dekat page JDT haters kutuk2.. Ni dah masuk stadium baru tau cmne semangat penyokong JDT dengan Gaya pelbagai, siap lagu2.. B.O.S,, ULTRUS,, penyokong.. Support each others.. Seronokkk..


Ape2 hal beli tiket dulu.. Rm1o jek.. Sape cepat dia dapat.. Alise sampai pukul 2.30 petang tiket masih banyak.. Mungkin rezeki Nak sangat tengok bola live.. Tempat duduk saper cepat dapat la tempat yang best.. Tapi nak masuk stadium awal2 nak buat ape plak kan.. Dah la makanan mahal dalam tu..





Time ni pukul 6. Nasib dapat tempat redup.. Tapi lokasi x stategik sangat.. Nampak sebelah je tempat goal.. Kalau dapat area tengah baru syokkk..


sebelum masuk stadium kasi selfie dulu dalam kereta.. muka besar pinggan kan.. 

sebenarnya time ni kena marah dengan partner sebab pakai tudung kuning.. tak kena  langsung dengan tema JDT  merah biru.. helllooo.. tengok bola je pon.. bukan main bola dalam padang kan nak bertema bagai.. sekali masuk staduim segan sendiri.. woooooo.. semua fan pakai merah biru.. ** tutup muka cepat ** nasib pakai baju JDT.. tak la rasa kampung sangat 1st time tengok bola kan.. hahaha..


Photo: 100 tiket shj ??

sekarang fan JDT semua tengah tunggu keputusan FAM & disebabkan kekecohan tersebut maka perlawanan menentang pahang esok hanya 100 penonton sahaja dengan kawalan 700 orang polis & bantuan anjing.. 

pesanan :: saper anti JDT sila jangan komen kat dekat entry ni.. tinggalkan jek komen korang dekat page JDT banyak ada dekat FB.. sebab alise malas nak layan haters pendengki bagai ni.. peace..  

posted from Bloggeroid

2 ulasan:

Nafira usof berkata...

semangatnyeeee~
akak tak pernah tengok bola kat stadium. x suka bersesak. hehehe

Kakzakie berkata...

Kakak pun hairanlah sampai macam tu sekali. Malu dan sedih bila jadi begitu.

Alise ada ke masa kecoh tu..