tabung

Khamis, 23 Januari 2014

Tangan Kebas Nak Menaip


terbaca entry rara harini.. pasal hari-hari sejuk.. haishh memang betul kan.. padahal mana ada hujan pon.. tapi sejuk nye sampai ke tulang.. **perumpamaan**

sekarang hari-hari lepas pukul 11 jek mesti sarung sweater.. baru kurang sikit sejuk.. padahal suhu kat opis ni dah letak 23'C dah.. kipas letak 2 jek.. kalau macam ni punya sejuk,, dah tak payah naik cameron la kan.. hahaha..

Photo: Kesejukan yg amat...

♥O_o♡_Rozza
image : facebook


sekarang tengok plak suhu terkini di malaysia.. alise spot terus cameron.. suhu 12'C.. ibarat dah tak payah jejak korea ke london dah ni.. hahaha.. kat cameron je pon dah sejuk beku..





ternampak plak video ni kat FB.. nak share jugak kat sini.. tengok kat youtube  baru 9jam yang lalu.. tapi alise tak sure plak ni edit ke @ realiti.. korang tengok jek & nilaikan.. tanda-tanda pelik dah banyak pon berlaku kan.. ~

5 ulasan:

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) berkata...

Kat Penang pn terasa sejuknya.. bayangkan la pulau kan selalu panas.. tertiba jadi sejuk..tak ke pelik.. apa2 pn Kuasa Allah S.W.T.. =D

Cik Puan berkata...

aiiihh..biar betik???indon kene salji ne...bile ne QV?

ct kektus berkata...

malam2 pon sekarang terpaksa pakai stokin. sejuk banget. padahal sebelum ni tak payah pakai selimut stokin bagai. hehee

Sya Mimie berkata...

kuasa Allah kan.. dia bagi kita rasa semua kesejukkan yang orang lain alami.. kalau cameron jgn ckap la..haritu pergi sampai xleh tido malam dek kerana sejuk..tak tahan..

Nory Zoulkefle berkata...

terasa jugak kesejukan nya...cmni takyah gi cameron dahlar..heheh...sejukkk je kat sini...