tabung

Jumaat, 3 Januari 2014

Lampu Jalan

assalamualaikum..

Alhamdullillah.. xlama lagi terang la kawasan nak masuk kampong felda alise.. tiang-tiang besi dah pon di naikkan seminggu yang lepas.. tinggal wiring wayar-wayar jek..  tapi ikutkan janji bulan 1.. hmmm~



Dulu bergelap gelita.. Kalau orang yg jarang balik kg kompom terlepas simpang. Memang gelap habis.. Thanks jugak pada kawan sebaya sebab buat report directly dengan adun kawasan..nampak signboard tu x? kalau malam memang malap jek jalan ni tau..



jalan sebelah tiada pemasangan tiang kot.. Tp xpe.. akan Tetap terang benderang.. Insyaallah akan bertahan lama.. Sebab sebelum ni pakai lampu solar jek.. tu pon dah lama dah mampus.. -_-

posted from Bloggeroid

3 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

alhamdulillah..kmudahan.

Nory Zoulkefle berkata...

pasni kalau balik malam2 pon tak takut dah kan...heheh

Sya Mimie berkata...

susah bila xde lampu jalan ni kan..bhaya tu salah 1nya juga..