tabung

Khamis, 16 Januari 2014

Kalau Free Memang Sedap :)

Alhamdulillah dapat jugak makan sushi.. Bukan ape.. Penempatan alise kan jauh Dari bandar.. Kalau nak ke bandar semata nak makan ni memang xla kan.. Almaklum.. Duduk kampung.. bersyukur elektrik/air masih dapat sambung..



He he.. Dapat makan ni pon bukan alise beli.. Ngecek kat adik jek.. Tu pon kirim kat kawan dia beli kat jusco tebrau.. :)

Tau x.. 1st alise makan ni baru-baru jugak.. Awal tahun lepas kalau x silap.. Pon adik yang ajo.. Mase tu makan sushi yang atas nye letak ikan haruan.. Mahal pulak.. Nasib la sedap..



posted from Bloggeroid

8 ulasan:

Amanda Suria berkata...

akak x berapa in dengan sushi ni...x tau la kenapa..maybe sebab tekak melayu kot..

N.A.T berkata...

mmm sedapnya .. terliuq la pose2 ni ...

Kakzakie berkata...

Kalau anak-anak kakak memang suka sangat ni..

adrianna syaz berkata...

Sushi..feveret ni..tmbh yg ada salmon..mmg sya suka..

ct kektus berkata...

suka makan sushi ni, tapi mampu beli yg jusco punya je. sebab murah. kalau kat tempat lain mampu tengok je la. hihihi


psstt, yg purse comel tu boleh kalau nak order. tp simple macam design tu je lah. sebab sy baru belajar buat benda2 macam ni. hihii
btw, purse tu kecik je tau, lupa nak mention dlm entri. dlm 3.5 inchi(h) x 4.5 inchi(w).

eyqa yushaiza berkata...

hanya mampu telan air liur *gulp* O.O

Nory Zoulkefle berkata...

alice suka makan sushi ek...nory tak minatt...takleh nak telan...hehe

Sya Mimie berkata...

kta xpernah mkan sushi..tak lalu..