tabung

Isnin, 13 Januari 2014

Country Garden, Danga Bay Johor



sape orang JB mesti tau tempat ni.. tapi jangan tak caye.. walaupon alise orang JB,, kalau akak ipar tak masuk kan gambar tempat ni kat FB.. kompom alise pon tak tau hokey.. wuuhuu..

tempat ni cantik.. siap ada kolam untuk budak-budak renang..
 
ada jugak taman permainan yang besar & luas..

ada jugak tempat untuk bergambar dengan pemandangan yang indah-indah..haisshhhh kenape la kerusi nak display je dah super lawa.. classic sangat.. 

ada juga tempat membaca.. tapi buku masih sikit.. -_*

lagi sayang gambar dekat sematphone semua tak bole bukak.. nangisssss..

dah tu jek nak citer sebenarnya.. :) :) :)

4 ulasan:

Norhasniza Khalid berkata...

mama belum jejak kaki ke sini lagi, ulang alik lalu je, singgah tak jugak.

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak. sekali je lalu depan Danga ni. time malam kalau tak silap. hehe nak masuknya tak sempat aje padahal org johor. ihihi

N.A.T berkata...

gambar apa tu? Nat xle load pic tu pun ...

Anywhere JB sekarang lebih dahsat dr KL ...

Nory Zoulkefle berkata...

penah sampai danga bay, tapi jalan2 je, taktaw plak kewujudan tempat ni..hehe