tabung

Selasa, 19 Mac 2013

Betul Ke Bohong?? Tak Kena Karen Pon

Salam.. 


** SUMBER FB **
Antara lelaki dengan perempuan jika ada persamaan sangat la sweet kan.. jom survey.. 



Senyapnya lelaki adalah salah satu cara memujuk...
Senyapnya wanita menunjukkan ia merajuk...
~ni betol.. alise kalau merajuk memang senyap jek.. selagi orang yang buat salah tak ucap kata maaf.. 

Senyapnya lelaki tanda ia tak ada duit...
Senyapnya wanita tanda ia sorok duit...
~sorok duit kat bank tak kan nak cakap kat orang kan.. ade kena rompak kang.. banyak duit tak pe jugak.. huhu.. selalu selit2 je duit.. 

Senyapnya lelaki kerana menahan geram...
Senyapnya wanita kerana memendam perasaan...

~ni pon betol.. sebab tu sampai sekarang single.. keh3.. tak berani nak luah perasaan.. tapi ada jugak cakap kias2.. oh maluuuu.. (tutup muka *_*)

Senyapnya lelaki mengelak dari dipantau...
Senyapnya wanita sebab nak memantau...

~saper perempuan yang kuat cemburu memang ni strategi yang betul la kan.. skodeng tapi lau kantoi pandai la jawab sendiri ye.. hehe..

Senyapnya lelaki nak elak dari terbocor rahsia...
Senyapnya wanita nak korek rahsia...

~hewhew.. ni pon betul.. ce try spotcheck hp.. kompom mesti ade curang punya.. nak2 single yang hot meletup.. padahal couple je kot.. kompom la jeles kan..  ngee.. lau dah kawen pon curang memang makan kaki la jawabnye kan..
Senyapnya lelaki tengok periuk kat dapur...
Senyapnya wanita termenung tengok drama Melayu...

~ni bukan termenung lagi.. siap feeling menangis bagai.. hoho..




2 ulasan:

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI berkata...

hahaha , totally agree :)
lelaki n perempuan berbeza walaupun tingkah laku sama , tetapi maksud tersirat dia lain :)

siti alfakhishah aman berkata...

hehehe.. kan.. ~

done follow u.. salam kenal