tabung

Jumaat, 27 Julai 2018

Ziarah Raya Sampai Ke Eco World Pasir Gudang

assalamualaikum.. salam sejahtera

seminggu lepas habis raya kejadian ini.. gamaknya 2 bulan la raya terus sampai raya haji.. oppss ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Šalhamdulillah dipermudahkan pada hari kejadian.. panas pon sedang helok walhal sebelum pergi tu  hujan lebat..


ikutkan cikliss tak dapat join tapi sebab hari sabtu tu suami ada ketering (siap bakar dekat kedai) so dia pon tak balik rumah petang tu (upah pekerja.. sebelum ni kipas sendiri) so cikliss tanya la boleh tak join group ni.. so suami kata okey tapi jangan balik malam sebab cikliss tumpang orang.. mikirkan kawasan rumah tu parking terhad, cikliss pon gerak solo so follow je saper yang bujang lepastu share duit minyak / tol.. sampai merajuk jiran sebelah ni ingat cikliss tak join.. yelah approve pon last minute kan.. alhamdulillah..


handbag "BIJAN" lupa pulak letak mana tapi rasanya dalam rumah.. auuwwww nampak slim pakai ipongggg #kakisilang ๐Ÿ’•๐Ÿ’• 


- bergambar depan rumah -


- bergambar di eco world -


- bergambar di eco world -


- bergambar di eco world -

seronoknya lahai jumpa reramai macam ni sampai nak makan banyak pon kena pekik.. ada jugak yang datang bawak buah / kuih / kek.. sesusah je.. semua sedap dan laku keras.. tq tuan rumah walaupon semua main order jek.. 

dalam 20 orang jugak yang join tu belom masuk anak mereka-mereka.. biasanya ginilah plan last minute baru jadik.. lepasni nak jumpa dekat IKEA tebrau pulak (04/08/18) & paling best setiap kali perjumpaan mesti ada tema.. #baru seragam ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ

semoga ukhwah kita terjalin sampai ke akhir hayat.. tiada dendam antara satu sama lain.. mana tau nanti anak mereka-mereka dah besar tetiba berbesan?? hahahha 

1 ulasan:

Ibu Twins berkata...

hahaha kot berbesan ek