tabung

Selasa, 16 Februari 2016

RICHWISE Dinner 2016

assalamualaikum.. salam sejahtera

rasanya sejak 3 ke 4 tahun lepas dah takde dah dinner company tempat alise keje ni.. last makan-makan besar macam ni masa anak boss kawen tahun lepas..

pastu yang sedih sikit tahun ni bonus sama macam tahun lepas.. tak ikot basic 2015 dah.. lari jugak la bajet.. hmmmm.. sejak bapak dah lepaskan tanggungjawab ke anak.. semua pon ubah..

opismate factory bandar penawar..

ramai tak kenal alise masa ni sebab alise pakai spek.. almaklum rabun dah semakin tinggi.. kalau dalam opis tak pakai pon sebab bukan jumpa org pon.. cuma kalau buat keje semua word alise pakai size 120%.. besar sikit tulisan..  



menu macam biasa ade lebih kurang 8 hingga  10 jenis makanan tapi yang sempat snap gambar hanya ini sahaja sebab terpaling sedap.. hahahaha

1. gambar yang belah kiri tak tau nama.. yang selalu cina buat gaul tarik gaul tarik tu.. 
2. ikan bawal steam
3. shark fin soup
4. kerabu mangga/abelon
5. itik panggang
6. lobster goreng kari
7. sayur kekacang
8. puding keladi





2 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

nmpk sdp tuuu..

sya mimie berkata...

Best bila zaman kje ni merasa jamuan mkn2 ni. Xkira la scra mewah ke x. Jnji merasa. Kenangan bila dh x kje situ nti.