tabung

Khamis, 21 Januari 2016

Entry Kita

assalamualaikum.. salam sejahtera


3 tahun dah entry kita.. merepek ape pon tak tau.. rasa macam skema je entry.. banyak pada copy paste kot ayat jiwang.. hahaha

duit dekat nuffnang pon ade lah naik sikit-sikit 20sen 30sen #entrysendu.. tak lama lagi bole la cash kan.. 

ni pon tak tahu bertahan bape lama update ni.. entry memang banyak pending.. gambar gi vacation pon banyak.. naik hang hp.. 

tunggu jelah 2 ke 3 bulan lagi.. muahahahaha


2 ulasan:

Kakzakie Purvit berkata...

Sebuah pengorbanan demi arwah mak jadi tahun ini baru bermula berblog kan
Tak apa pelan-pelan..

sya mimie berkata...

In shaa Allah lpas ni dpt la kuarkn duit berblog kn..