tabung

Rabu, 26 Ogos 2015

Tak Laku Dah Nak Preloved

assalamualaikum.. salam sejahtera


memang kesian.. bole lupak pulak ade label plastik ni dekat luar tudung.. sebab dah takde beli tudung label plastik camni lagi sekarang.. selalu beli fareeda aisya jek..

sejak keluaran fareeda suraiya tu yg baru start beli lagi.. nak pakai sekali iron tengok2 dah berkedut dah label.. hmmmm tak laku dah nak jual.. 


7 ulasan:

Normi Nieza berkata...

kalau cik nor kikis jer smua..:)

Diana Rashid berkata...

ada jugak ye orang jual semula?kalau akak apa2 tudung tak pernah jual semula..pakai sampai lunyai..hehehh

anajingga berkata...

rajin pre-love ye CT, jual murah orang nak kut :)

Nafira usof berkata...

Ohh.. cam tu pulak yer.
tudung Farida nih mmg org beli yg prelove pon.
Rasa nye kalo jual murah sket ade jer yang sambar tu. hehehe

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

sya mimie berkata...

Sllu sgla tdung pkai smpai hbis.. Hehe

Eiqa Almond berkata...

kenapa eiqa baru tau ade fareeda aisya fareeda balblabalbla. Hahahaa