tabung

Isnin, 3 Ogos 2015

#SelfieRaya2015 ~ Potret di Pagi Raya

assalamualaikum.. salam sejahtera

dah lepas 15 hari raya baru nak muncul ke??

maafkan la saya kalau selama saya menulis ada sakitkan ati korang tanpa sengaja sebab membaca dengan bercakap ni opkos intonasi lain kan. kang alise taip biasa2 jek.. sekali korang baca tersentap pulak.. maafkan lah saya ya.. #salamkosongkosong


maka inilah muka saya di pagi hari yang suci.. cewahhh.. bukan main tebal bersolek.. kang orang bersalam nangis2 alise muka macam hantu sebab eyeliner luntur hahaha.. tema #makkauhijau 




hanya ini potret keluarga yg paling semenggah.. yang lain semua macam hazabedah.. mulut potpet la.. tangan berayun la.. mata tertido la.. macam2 hal & ragam.. 

dan tahun ni jugak raya paling tak best & sunyi sebab 3 kakak & 1 abang beraya di rumah mertua sebab nak mengelakkan balik 2x untuk majlis sambut menantu abang.. hanya 2 abang dan anak bujang mak jek beraya bersama tahun ni.. tapi meriah jugak.. 




dan ini lah kesemuanya.. hanya alise & anak sedara je penyeri warna.. yang lain smeua biruuuuuuu.. #jdtsangat 



orang dah siap marhaban baru akak sampai.. nasib berbaju raya.. kalau tak memang takde potret raya macam kami2.. hehehe


dan inilah pengantin barunya.. 1st beraya rumah mertua.. macam kekok pulak tahun ni tak dapat duit raya dari abang.. sebab every year abang orang 1st kasi alise duit raya.. tahun ni takde bajet katanya sebab baru lepas kawen.. 

akak no 2 & akak no 4 takde gambar potret sebab xde send dalam group wasap.. bz di rumah mertua katanya.. ok fine.. 

1 ulasan:

Normi Nieza berkata...

selamat hari rayo.:)