tabung

Jumaat, 14 Ogos 2015

Penangan Sarapan Nasi Kerabu

assalamualaikum.. salam sejahtera

amik pic dekat instagram opismate

alise kalau ade yang tukang makan memang alise suka masak.. sebab kalau makan sorang macam tak best.. so saja suruh akak ipar balik dengan akak no 3.. siap suruh bawak balik ajak anak bongsu dia sekali sebab anak dy masa puasa asik bisik dekat telinga alise bila nak masak nasi kerabu..

sampai2 rumah terus terjah dapur sebab lapar balik sekolah.. tengok je nasi biru bukan main suka lagi..

sebab alise tau bahan buat nasi kerabu ni mesti banyak so plan dengan opismate takyah bawak sarap.. tu yang pagi masak lagi nasi 1 pot bawak g opis.. berselera memasing makan.. siap tambah 2x.. ingat kan tak cukup..

ok next nak belajar buat mee kari sebab last time buat tak jadi.. huhuhu..

1 ulasan:

anajingga berkata...

kak ana baru pagi tadi sarapan nasi kerabu hijau :)