tabung

Sabtu, 8 Ogos 2015

Mission Impossible

assalamualaikum.. salam sejahtera


2 hari lepas saja ajak partner tengok wayang layan mission impossible ni.. memang syok la layan.. sape yang dah tengok mesti perasan ade 1 part macam perli perdana menteri kita pulak dalam cerita ni.. lawak betul..



lama tak pakai bawal so alang fareeda dah keluarkan design xde awning ni beli la selai.. alamak!! selesa la pulak sebab bole ejas labuh.. so dah grab 2 helai dah ni *pitam


tersampai awal pulak sebab alise dah booking pakai online kan so tunggu la kejap dekat medan.. isi perut dulu.. 

kiri nasi ayam sambal rm6.90
kanan nasi ayam masam manis rm6.90
air beli lemon tea botol jek share 2 orang.. 

overall

movie ok
makanan sedap 

1 ulasan:

sya mimie berkata...

Alise nmpk kurus.. Dh lma x tgk wyng.