tabung

Rabu, 12 Ogos 2015

Durian Crepe & Kek Asam Manis.. Murah & Sedap

assalamualaikum.. salam sejahtera

alise adelah peminat makanan. asal nampak kat timeline fb bole jadi nak nak nak time tu jugak.. lagi2 kalau gambar tu yang menarik kebabom.. sabar jelah nafsu ni..



kek masam manis ni alise memang aim lama dah dengan akak tu.. pendam je dalam hati.. so masa raya aritu ada open house dekat pasir gudang so bole pick up dekat sana.. sebab makanan mane bole post kan.. 

so saper  duduk pasir gudang bole COD dengan kakak ni.. klik jek..

balik terus potong2 makan dengan mak.. sebaris-sebaris alise potong takut abis cepat.. rupanya memang tak sampai semalam.. licin alise dengan mak makan.. sedapnya.. next time nak order lagi.. 




dan sape pencinta durian bole jugak order.. kan sekarang masih lagi musim durian kan.. 1 paket tu murah jek rm10/6pcs

amacam.. gambar menggoda x??  

1 ulasan:

sya mimie berkata...

2-2 sedap.. Nangis tgknya..