tabung

Rabu, 19 Ogos 2015

Cara Kurangkan Berat Badan??

assalamualaikum.. salam sejahtera


seriusly jeles dengan orang yang senang turun berat badan.. alise paling kurus pon sebelum raya aritu berat 64kg kalau tak silap.. ni dah lepas raya naik balik ke 68kg.. jangan la naik balik sampai berat asal 76kg.. seram tengok pipi.. (baru sedar ke??)

alah biasalah bulan raya.. banyak open house nak kena hadir.. org dah datang rumah kita.. kita balas balik datang rumah orang (padahal kakimakan) hahaha..

2 ulasan:

nur amni berkata...

Maksudnya awak sedang jeles dgn akak..sbb akak susah nak gemssss....gurau2 je ye..hihi. senang je dik. Awak minum air putih suam..sehari makesure 3L masuk dlm perut awak in sha allah slowly akan turun sbb air singkirkan toxin dlm badan.

Kt blog akak ade org yg bjaya turunkan berat badan..jom intai2..salam ukhuwah dear.

nur amni berkata...

Maksudnya awak sedang jeles dgn akak..sbb akak susah nak gemssss....gurau2 je ye..hihi. senang je dik. Awak minum air putih suam..sehari makesure 3L masuk dlm perut awak in sha allah slowly akan turun sbb air singkirkan toxin dlm badan.

Kt blog akak ade org yg bjaya turunkan berat badan..jom intai2..salam ukhuwah dear.