tabung

Rabu, 22 April 2015

Suprise!!!!!

assalamualaikum.. salam sejahtera


sape pengamal diet atkins memang suka kan kalau turun berat badan.. lagi yang banyak kilo boleh turun termasuk alise sendiri.. sampai tak percaya kemana lemak-lemak tu semua hilang.. *tapi pipi still gemuk*



baju merah penghujung 2014 berat hampir 80kg.. Oh myyyyy sangat.. pipi pon tersembul keluar..

yang tengah tu rasanya baru-baru mula balik induction.. berat 75kg..

n yang gambar last adalah 2 minggu lepas berat mencapai 62/63kg..

*start raya cina sampai



sekarang nak pecahkan angka 60kg tu nak capai berat ideal 58kg sebab alise tinggi 163cm.. tapi lately macam mengidam nak makan manis terus.. mesti badan naik 3/4kg ni.. hmmmm susahnye nak kurus..

kadang penat sangat sampai senam pon selang seli jek.. nak jaga makan lagi susah.. minom pulak kena cukup.. serius penat.. hmmm kalau bole sebelum raya kena fit balik sebab nak melaram pakai kebaya.. hahaha terpesong terus niat..


4 ulasan:

♥TheOnlyFarah♥ berkata...

Wow tahniah alise!!! Jelos tgk.. Farah jer diet asyik ke laut jer...huhuhu

aisyah ambris berkata...

so far... mmg diet atkins lagi selamat berbanding makan pil bagai...nt kesan lg teruk bila stop pengambilan ubat2an

Kakzakie berkata...

Ohhh.. kalau macam ni consider dah nak capai target tu alise. Boleh tu sebab alise cekal. Kakak tak bolehlah..

husna zahidi berkata...

pengamal diet atkins ni kena ada semangat yg tggi..

tahniah sis..:)