tabung

Isnin, 20 April 2015

i'm Back.. HahahaHahahaHahaha

assalamualaikum.. salam sejahtera


menurun terus carta alise dekat blogspot kesian kan.. menurun menai menurun menaik stats.. sebulan no entry terus ilang i punya ratusan peminat.. xpe i akan buat come back secepat mungkin.. percayalah..  alaaaaa peminat i tak la ramai sebenarnya.. ai pun tulis merepek2 je dekat blog ni..



thanks NN sebab sudi lagi singgah dekat blog i.. 2tahun buat blog masih belum lagi dapat cash kan.. dah update pon suam2 kan camne kan.. 

aritu renew wallpaper blog pon sebab blog ni buat hal.. terpaksa keluar modal sendiri.. thanks dekat puan sue sebab design blog kita jadi lawa terus.. tema hijau gold siap pakej watermark.. sehari je siap rm50.. 

4 ulasan:

aisyah ambris berkata...

Hehe... yeah, saya pun baru je buat comeback..haha...since busy memanjang...x update blog, reader pun menghilang..haha

Diana Rashid berkata...

terus kan ushaa..jangan putus asa..:)

lia ummiirfan berkata...

cantik dah blog ni.. :))

Ibu Twins berkata...

RM50 ERKKKK