tabung

Selasa, 10 Mac 2015

Pesta Layang-Layang Pasir Gudang 2015

assalamualaikum.. salam sejahtera

nak tunggu sebulan ke baru nak update oiiii.. lemah semangat korang ek asik tengok entry orang sarung cincin jek.. alise punya entah bilaaaaa hmmm.. makin merudum nampaknya entry sebulan..

dah la.. jom sambung cerita pasal tajuk tu.. happening kan diri.. (acah-acah rajin)


sebelum gerak kasi penuhkan tangki perut dulu.. kang boleh tido dalam kereta.. (amboi gemuk sangat lepas makan tido erk).. akak masak kari ayam jek tapi alise tambah sampai 2x.. sebab?? tu nampak ulam pegaga dengan bendi rebus?? sihat kan.. nasi segenggam jangan lebih..  


keh3.. haruslah selfie sedas dua dalam kereta.. kasi jeles adik beradik sikit yang kita ENJOYYYY.. adik beradik tu kan semua off tak tentu.. jarang sgt dpt off sabtu ahad.. tu yang kasi panas line tu.. padan muka.. 
 

nasib ada standby payung.. panas sangat time ni.. lecak ketiak.. 

tahun ni tak best la.. tak dapat tengok dekat2.. tahun lepas dengan 2013 bole lagi santai2 depan rumput ni.. kalini jauh pulak..



terpaksa la zoom kemera nak bagi jelas.. anak sedara dah bising jugak tu.. xnampak layang-layangnya..  


cukuplah 2 jam je kat situ.. pusing gerai jap beli kebab,, keropok lekor dengan air buat makan dalam kereta nak balik.. tu jelah.. tak kemana pon.. 

3 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

akak tuari tak dapat nak gi pesta layang2..anak pulak tak sihat...lagipun jalan jammed..malas nak meredah

lia ummiirfan berkata...

tak penah gi pesta ni.. tapi kepanasan melanda tu tak tahan tu.. huhu..

Diana Rashid berkata...

nasik segenggam je??cukup ke??kalau akak memang bergenggam-genggam la tengok ulam,kari macam tu aih...