tabung

Sabtu, 8 November 2014

Segmen ~ Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)

assalamualaikum.. salam sejahtera
Haaa!

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman dah masuk edisi yang keempat..Macam biasa la GA ni dibuat sempena untuk memberi penghargaan utk korang yang still datang blog Sally walaupun tuan blog dia tgh sibuk bercuti...So, siapa nak souvenirs daripada Korea..? Hehehe...Kalau nak, sila la ikuti syarat-syarat dibawah ye...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 orang blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 6th November 2014 - 16th November 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)

6 ulasan:

Aliatul Aiman berkata...

good luck :)

http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

ziezah.com berkata...

gudluck yer

Nafira usof berkata...

Good luck dear~

Sya Mimie berkata...

Asslmkm Alise.. Selamat bersegmen..

Cik Fafa berkata...

all the best ^^

e d r i n a . 피나 berkata...

goodluck :)

iamFyna