tabung

Khamis, 30 Oktober 2014

Cerita Pasal Duit & Bila Hati Berbicara

assalamualaikum.. salam sejahtera

semakin pemalas nampaknya nak menghapdet.. takda bahan la nak story.. maafkan la saya -__-..  alise tak kemana-mana pon.. so nak cerita diri sendiri tu macam tak berapa nak gembira jek.. haha.. padahal entry pon baca sendiri. ape ade hal kan.. 


semakin mengganas nampaknya nuffnang sekarang.. sangat baik hati.. em macam nak tarik perhatian blogger baru je suruh hapdet banyak2 entry.. tak kesahlah masuk 0.01 sen pon janji ade jugak wang masuk.. hah silalah bagi banyak lagi.. * tapi musykil mane pergi iklan nye semua.. asal buka blog takde pulak yang menari-nari.. hmmm "_"


ni bukan cek nuffnang.. alise belom cukup duit lagi dekat situ nak cashout.. takpe sabar.. 

ni sebenarnya cek dari takaful.. sebab?? hah saper buat insurans dekat takaful tabung haji mesti akan dapat cash back.. jangan buat atas agent @ dekat pos laju @ myeg.. tapi tak tahulah lagi murah dari buat dekat tabung haji ke @ lagi mahal?? sejak 3 tahun ni buat.. tiap tahun dapat cash back.. alhamdulillah

tapi tak la banyak sampai ratus-ratus.. ade la puluh-puluh ringgit jugak.. sape nak bagi kan.. dengan ekonomi sekarang.. duit pon dah macam air dah keluar.. pffftt.. 



tu lah malas kalau dah start layan cerita melayu akasia ni.. nak buat kerja rumah pon sambil jeling-jeling tv.. nak memasak pon potong sayur dekat meja depan tv.. parah sangat dah ni.. jadi marilah menghayati novel dulu.. tak puas pon takpe.. tapi jalan cerita dah tahu.. nasib ade lagi novel ni dalam simpanan alise.. selamat menonton episod 3.. bila hati berbicara.. :)

6 ulasan:

Mieya Atiera berkata...

takpe, sikit-sikit lama-lama jadi banyak jugak.

Diana Rashid berkata...

dia bagi sikit2 sedar2 dah rm50 boleh cash out dah tanpa sedar..heheh

Nafira usof berkata...

Banyak jugak tu cpuvnye.. rajin update n bw konfem masyuk.. hehehe.

Cerita baru nih sis belom start tgk lg.. kalo start kang takut sangkut plak.. hihihi

Nazlee Ismail PCL berkata...

Dia bg semangat blogging tu..salam singgah kenal dari PCL :)

Sya Mimie berkata...

Amboii.. Potong sayur sambil ngadap tv tu.. Hihi.. Cerita bru ni xdpt nk lyan sngt. Sbb tu time zahra tgh lena.. Jd mamanya kdng join sekaki tdo.. Hihi

Mar Mansor berkata...

sikit-sikit lama-lama jadi bukit..
tak perasan pon ada episob baru drama tu..