tabung

Isnin, 25 Ogos 2014

Raya2014 ~ Ex-Celestica Tampoi

assalamualaikum.. salam sejahtera

memasing dah buat haluan sendiri lepas berhenti kilang celestica, tampoi.. so time raya ni la baru nak kumpul balik kan.. tu baru 3 orang tu.. banyak nye cerita.. kalau chat x bole nak naip panjang2 kan.. hah sekali borak.. amik ko.. siap extend sampai kol 10 malam..


kumpul 1 rumah je senang.. so alise bawa pizza..
ho hader masak pizza pakai tutup periuk?? hahaha.. alise ni kan mane la ade pekakas buat kek segala.. yang mane bulat tu kite cekau jelah.. test & error.. yang penting laku 3 plate tau.. habis..

tapi spoil jugak tak dapat nak tarik2 sebab cheese mozarela habis.. nak ke bandar jauh.. pakai jelah cheese ape yg ade..

tu belom selfie bergambar lagi tu.. geleng pale je suami memasing.. gambar banyak.. tapi kompom la yang cantik je kan masuk blog.. *nocaptiondisetiapgambar





dah borak ni.. hp memang simpan kemas dalam henbeg jek.. tu pasal gambar makanan memang xde .. kalau gambar selfie banyak ler.. hahaha.. k byee

3 ulasan:

Nafira usof berkata...

eh.. tetiba sis dh tak cam awak yang mana satu.. yang pakai baju warna royal blue tu kan??

gojes2 semua.. sampai x cam dh yang mana satu.. heheehe

CikLily Putih berkata...

hebat pizza tudung periuk. kagum kejap hahahahha

Sya Mimie berkata...

Waaa.. Rajin alise buat pizza.. Msti sdapkn.. Sbb laku.. :)