tabung

Selasa, 15 Julai 2014

Minta Dihalalkan Resipi

allahuakbar.. tak sangka bulan puasa pon ade.. pendengki.. tak bole nak terima hakikat..

tak pelah bulan baik ni alise nak minta maaf la kat semua salah silap alise.. nak mohon ampun dari tangan ke tangan memang tak sampai kan.. so alise sampaikan maaf kat sini okey.. 




disebabkan keluar benda alah ni.. so lepas ni alise akan tutup page ni kat blog.. senang korang nak copy paste resipi..

and lepas ni alise halalkan segala entry dekat dalam blog ni untuk rujukan korang semua.. pepatah menyebut
 " bengkongsi lah ilmu walau dengan 1 ayat " kan.. 




salam nuzul quran untuk semua.. selangor & KL cuti kan harini.. neway,, korang baca quran dah juzuk berapa dah harini ?? sempat tak nak khatam 1 naskhah alquran tuuu??. insyaallah sahabat2 islam sekalian.. semoga dipermudahkan.. amin..



4 ulasan:

fazianbatrisyia berkata...

Sy xde secret receipi. sape2 nak tiru ambik aje la...bezanya air tgn...nawaitu kita...yg lain serah pd Allah. Apa risau rezeki semua drp Allah. dgn resepi yg sama belum tentu sama betul mcm org lain masak.

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Salam Nuzul Al Quran alise...=D

Sya Mimie berkata...

Erm.. Kita mmng ada share2 resepi.. Tp kdng orng buat xsama pn.. Sbb bezanya airtgn yng mmbuat..
Salam nuzul al quran alise..

Eiqa Almond berkata...

kenapa niee.?? eiqa blurr japp..
ade org marah ke.??