tabung

Jumaat, 27 Jun 2014

Transformers 2014 : Age Of Extinction




saper dah tengok cerita transformer semalam?? kenyit mata sikit -__*

hahaha.. ikotkan semalam memang amik cuti nak p settle urusan kat bank dengan JPJ.. tapi disebabkan JOHOR cuti umum (menang Piala Super) maka alise pon lencong la ke Jusco Tebrau.. jom le ke TGV..


alise sampai pukul 10.. pukul 12 baru dapat tiket.. ngam2 dapat yg 3D.. hah kau 2 jam beratur.. kebas2 kaki.. nak beli popcorn pon nekad jek sempat tak sempat. penangan betol cerita aksi2 gini.. yang banyaknye cina2 la..

overall ?? best ke ?? nak tengok lagi ke??

permulaan jelah best nye.. dah last2 tak best.. banyak sangat aksi yang tak lojik.. siap alise tertidor masa 10 minit terakhir..

korang layan la sikit2 kat bawah ni.. kredit : youtube





1 ulasan:

Sya Mimie berkata...

Kita xde dh skrng ni nk kuar tgk wyng.. Xlarat nk jln2.. Hehe