tabung

Khamis, 12 Jun 2014

GiveAway Hari Lahir

sempena hari lahir alise yang ke _ _ tahun ni.. alise nak bagi hadiah la kat korang.. tapi kalau korang nak bagi lagi alise suka sebenarnya.. :)

tapi xpe.. memang niat nak bagi readers alise hadiah.. tapi tak naik kan pulak entry GA ni masa besday alise 7hb aritu.. tenet buat hal terus..

so masa tenet tengah ok ni alise naikkan GA ni.. 

syarat nye ?? 

ala korang komen jek kat entry ni.. nanti alise pakai pakcik undi / random tu.. nasibla no sape yang naik..  



hadiah pulak ??
  •  top-up rm5 ~ 1 pemenang lelaki / perempuan
  • tudung bawal  ~ 1 pemenang perempuan
  • set butang baju melayu ~ 1 pemenang lelaki



tarikh akhir : 12/06/2014 @ 5.30 pm

7 ulasan:

SSurianah Yana berkata...

salam...slamat hari lahir Alise ^_^..
http://ssurianahyana.blogspot.com/

shahida rahim berkata...

happy birthday alise!semoga hari2 mu berlalu dengan indah :)
http://nuyushahidarahim.blogspot.com/

Amirul Faiz berkata...

Asalamualaikum..selamat hari lahir Alisa :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Semoga panjang umor dan dimurahkan rezeki..

Karimah Zulkafali berkata...

Assalamualaikum! Selamat hari lahir! semoga diredhai Allah selalu ameen :)

http://theonlygirl98.blogspot.com/

Azhafizah Md Nor berkata...

Happy Bornday Alise :)

www.azhafizah.com

Sya Mimie berkata...

kn best klau dpat support alise..;)

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Xpe next time alise buat GA lagi InsyaAllah akak support ya.. =D