tabung

Khamis, 22 Mei 2014

Segmen ~ Liebster Award From Fazian Batrisyia

1st time kena tag.. selalu tengok kat blog2 yang femes jek kena tag2 ni.. now turn alise pulak..
korang layankan jelah alise jawab ape k dari fazian batrisyia


11 SOALAN YANG PERLU ANDA JAWAB:

1) Nama panggilan, nama di blog
** selalu kawan2 panggil alise jek.. so kawan blog pon panggil nama alise jugak.. tapi nama panggilan dekat rumah lain tau.. ayah panggil kite endek..* bukan sebab pendek hokey *


2) Tarikh lahir, negeri asal
** nak bagi hadiah sila standby sekarang.. sebab besday alise 7hb 6.. tahun tak payah.. tua sudah.. hahaha.. asal johor.. sekarang duduk ngan mak ayah.. * eh ade tanye ke? *


3) Cara isi masa lapang
** dengan memasak & maen pesbuk..


4) Cara eratkan hubungan dengan suami/anak2/adik-beradik/kawan (kalau sesuai jawab semua) kalau tak pilih mana2
** janji bukan hubungan terlarang.. ye dak.. biasa kalau adik beradik balik rumah mak ayah alise masak sedap2 jek.. memang habis punya.. lagi 1 kena tackle makanan yang paling diorang suka.. duduk ngan mak.. taulah ape yang dyorang suka kan..


5) Ajarkan saya 1 resepi mudah yg lazat, menyelerakan @ apa2 yg anda mahir
(tulis resepi & cara)
** kalau nak yang senang cara alise.. tekan je sini & sini


6) Tempat yang paling ingin dilawati, kenapa?
** harap2 sebelum alise menutup mata dapat la jejak kaki ke mekah.. insyallah


7) Kongsi dengan saya cara menjaga kesihatan
** sebab alise ni kategori gemuk jugak.. nasib la tinggi.. jadi alise jaga part nasi jek.. sabtu ahad baru amik nasi.. kalau weekday.. no no no.. ratah lauk jek.. . / .


8) Senaman yang diamalkan
** menyapu,, membasuh pinggan,, membasuh baju.. tu senaman jugak kan.. haha.. kalau mlm alise prefer lompat bintang dengan bangkit tubi jek..


9) Ada amalkan pengambilan vitamin, supplement @ apa2 produk kesihatan
** dulu ade gak makan VCO. sekarang takde


10) Apa kesan yang anda rasa best pada diri drpd amalan produk di atas
** rasa ringan je badan.. dah penat tido dengkor pon x sedo..


11) Harapan masa hadapan...nak jadi yg macam mana
** kalau boleh jangan jadi alise yang dulu huhu.. ( lemah semangat.. boros.. tak pikir perasaan orang lain langsung ) sekarang alise baikkkkkk.. larikkkkk

3 ulasan:

fazianbatrisyia berkata...

tq alise....kenal jugak sikit2 pon

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) berkata...

akak pun kena tag..tapi belum berkesempatan nak buat entri..huhuhu..
bagus segmen mcmni kita akan lebih mengenali antara satu sama lain kan.. =D

Eiqa Almond berkata...

alise alisee.!!
x ngat la pnah tnye ke tak sbelum nie..
umur alise bape ekkk.???