tabung

Khamis, 24 April 2014

Tongkat Pengganti GoPro

ni namanya monopod,, lebih kurang macam tongkat kan.. tapi yang ni kiut sikit.. pasal ape kiut.. pasal bole amik gambar penuh2 screen hp.. ramai2 bole masuk.. nak amik gambar yang diri 1 badan pon boleh.. xde hal lah..


nak beli menatang gopro tu kan mahal.. makan ribu jugak.. yang ni alise beli rm50 siap postage.. berganda-ganda murahnye.. tapi dekat website mane ek? lupa plak.. dapat rm39 je.. baca sini.. tak tau la ade promosi lagi ke tak.. #entry ni tertangguh sebenarnya.. banyak nye kena edit.. huhuhu #
 


sebenarnya nak tunjuk ade screw leper dekat tengah tu.. tapi x nampak pulak.. entah kenape ntah.. holder tu asik nak terpusing jek.. last2 alise cari toolbox abah.. cari nut yang jenis nipis.. kasi ketat balik holder tu.. alhamdulillah berjaya.. ade pro & kontra jugak beli yang murah2 ni.. tapi nak wat cane.. tak mampu kan.. terpaksa la amik yang murah.. 

8 ulasan:

adrianna syaz berkata...

Assalammualaikum..wah..mmg semua pakat pakai menda ni skrg eh..leh selfie dgn geng2 lg ramai ni.hehe

msredcheesecake berkata...

trend betul skang ni....

Nafira usof berkata...

teringin sis nak beli.. tapi hubby kata cam x berbaloi plak.. huhuhu

Mia Liana berkata...

eh.. samalah color pink dengan kak mia...

thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak.. sheila dah lama aim gopro tu. boleh menyelam dan bergambar. hihi singgah menabung michelin sini~~~

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak.. sheila dah lama aim gopro tu. boleh menyelam dan bergambar. hihi singgah menabung michelin sini~~~

Mama Idlan Irsyad berkata...

hehe.. okla tu.. ada la jugak dr xde kan.. selamat berselfie..

singgah dari segmen mia liana
http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html