tabung

Selasa, 4 Februari 2014

Rezeki

walaupon nampak biasa-biasa jek tapi setiap rezeki yang di kongsi besar ganjarannya.. :)


semalam alise dah masuk keje.. boring pulak keje sorang.. tapi terpaksa la kan.. maklum lah.. awal bulan.. report banyak nak keluar.. mata dah penat.. badan pon penat.. dapat pulak aiskrim.. oh kesedapan sangat ni.. relik kejap sambil main FB.. hehehe..


arini pulak dapat ice cream calong.. siap double lagi calong.. calong jelah.. ice cream double mau bengkok la tokey.. suka perisa pepel tu.. rasa keladi..



sahabat sebelah saya dah masuk keje harini.. dapat la seplastik buah tangan.. malu pulak asik dia je bagi.. abis tipa kali cuti naik cameron kan.. alise bujang lagi.. nak pergi bercuti lama-lama ni kena pk banyak kali.. mak tu takut sangat.. ~

yang oren tu katenye buah 'Tampoi".. belom rasa lagi.. tapi buah yang hijau tu dah penah rasa masa family trip dekat perak sebelum ni.. sedap kan..



pisang goreng dengan keropok lekor.. cane nak diet kalau gini??? makan makan makan.. hashtag #gemuk

posted from Bloggeroid

3 ulasan:

Amanda Suria berkata...

selagi boleh makan kita makan ye dik..tp kena jaga jugak...hehehehe...reeki jangan di tolak..musuh jangan di cari ye...

Nasz berkata...

banyaknya makanan. meh sini sikit.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) berkata...

Fuh2 sedap tue..aiskrim punya pasal akak sanggup pecahkan diet..hehehe