tabung

Khamis, 27 Februari 2014

Gabungan ABC Dengan Mee Hailam

cerita yang sebelumnye xdapat nak cerita lagi.. tapi nak cerita kami makan dekat teluk sengat ni dulu.. tepi2 laut ke pantai ek? aduhh keliru plak..

best nye kalau orang belanja dengan penuh kasih sayang ni.. rasa tak cukup 1 kalau makan.. hehehe.. :) memang sedap la ABC ni.. kacang nye rangup.. air gula yang colourful.. tapi eskrim xsedap pasal perasa durian.. alise kan x makan durian.. :(



yang ni acak sedara yang order.. memang kaki makan betol budak tu.. padahal baru melantak kepok losong dalam kereta.. just nice.. bole recommend..


sambil makan sambil menghadap jambatan rezeki ni.. kenapa jambatan rezeki?? sebab petang gini la diorang turunkan hasil tangkapan laut fresh2.. bestnye.. matahari pon nak melabuhkan tirainye.. subhanallah.. cantik sangat.. (edit)


disebabkan dah lame tak pakai kasut time berjalan kan.. so alise saje suka2 beli kasut gini.. tak meriah sangat la corak nye.. lagi 1 tak sakit kaki dah.. selesa jek..

posted from Bloggeroid

5 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

nyum2 sedappp..

Amanda Suria berkata...

tgok mee hailam tu terus akak terliur dik...

ct kektus berkata...

baru plan ptg ni nak masak mee hailam. ohh, sedapnya lah hai. hihii :)

tapi, lebih prefer cendol dari abc. hehhee :)

Naniey Jemiey berkata...

bestnya ABC..dah lama nak makan..ssh nak cari ABC yang best di KL...

Sya Mimie berkata...

aliseeeee, sedapnya ABC tu.. waaaa, syok makan time cuaca panas2 gini.. aiskrim durian pun kita xmkan..
cantik permandangan kat sana..