tabung

Isnin, 20 Januari 2014

Segmen ~ Ramaikan Follower, Ramaikan Ukhuwah By Abak's Role


klik banner

syarat-syarat :

1. Follow Lorong Cinta - DONE
2. Buat Entri Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah.. - DONE
3. Tampal Banner dan link kepada Lorong Cinta - DONE

4.Copy URL dan Paste dalam ruangan komen - DONE
5.Bermula 7 Januari dan berakhir 7 Februari 2014

28 ulasan:

Nory Zoulkefle berkata...

selamat bersegmen

Abak Lorong Cinta berkata...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini ^_^

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

Cik Puan berkata...

selamat bersegman..salam kenal dn sudah follow awak ;)
#160

Wafi Remli berkata...

Membalas balik kunjungan, selamat kenal.

Norazilawati Ahmad berkata...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen yang sama...salam ukhuwah

Atif Farhah berkata...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

Nafira usof berkata...

selamat bersegmen.

salam kenal dari saya..:)

pertama kali nk gi pengerang nih. harap2 ade lah tempat yang hendak di tuju kat sana nanti. hehehe

Budu Bilis berkata...

singgah dari GA yang sama. Happy blogwalking... http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

ummiaisys berkata...

salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

ummiaisys berkata...

salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Sya Mimie berkata...

selamat bersegmen alise..

AyuInsYiraH berkata...

ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

ADILLA berkata...

selamat bersegmen.. :)

dyla atsuya berkata...

Assalamualaikum..hey, dtg singgah dari segmen yang sama..salam ukhwah..
jom join segmen/ GA yang lain jugak

I) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

ii) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-che-dyla.html

Nurul Hidayah berkata...

Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

Encik Suami berkata...

Assalamualaikum.

Datang ziarah dari segmen yang sama.

Aku Penghibur berkata...

Selamat bersegmen, all the best ^_^


Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

Nurul Faiz berkata...

singgah dari segmen yg sama..

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

salam perkenalan..

Mie Jf berkata...

datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Syuhada Baharudin berkata...

salam ukhuwah..
datang blogwalking dari segmen yang sama.
follow done.
wish you all the best :)

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Abe Kie berkata...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Fiza Rahman berkata...

Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://husnazahidi.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ berkata...

hye dari segmen yang sama,,,,,dah follow dah blog awak....jom singgah dan follow blog saya... =)

Salam ukhuwah dari saya...

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Khairul Bariah berkata...

salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

Ade Arif berkata...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

cik sweety berkata...

salam perkenalan ;)

join sudah jugak ;)

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

salam ukhwah ye ^^,

done follow jugaa,,, hee

Pha Is berkata...

salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..
follower #236

Mutiara Subuh berkata...

salam ukhwah dari cik ziza..

dari segmen yang sama

http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html