tabung

Selasa, 14 Januari 2014

Segmen ~ Bloglist 2014 By Kiera Rashid

SYARAT :

  • Mestilah kena ada BLOG . kan kan ?
  • Semua peringkat Umur . Tak tahu lah kalau ada baby yang nak join , HAHA .. 
  • Kalau korang nak FOLLOW blog/fb kiera FOLLOW laa, Takda paksaan . :)

STEP BY STEP:

  • Buat entri simple berkaintan SEGMEN ini
  • Tulis tajuk 'SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid'
  • Tempek BANNER yang di atas dalam entri korang .
  • Akhirnya, hantar link entri segmen tu kat ruang komen di entri ini sahaja .
  • SIAP ! :D

last segmen  21 jan 2014


15 ulasan:

cik kiera berkata...

Assalamualaikum , terima kasih ye sebab sudi join GA kiera , kiera amat menghargainya . :D Goodluck ^^

psst : Follow sini :D

cik kiera berkata...

Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

Mia Liana berkata...

salam... mia datang dari segmen yang sama.... dan follow sini

http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Amirah Nuraisyah berkata...

assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

Dhiah berkata...

Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

N-fiq :D berkata...

Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

fiqah hamed berkata...

Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Hana Jalil berkata...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Nur Shafiq berkata...

Shafiq datang dari segmen yang sama :) Segmen Bloglist 2014 by kiera rashid - shafiq

Nur Shafiq berkata...

Shafiq datang dari segmen yang sama :) Segmen Bloglist 2014 by kiera rashid - shafiq

Nur Shafiq berkata...

Shafiq datang dari segmen yang sama :) Segmen Bloglist 2014 by kiera rashid - shafiq

dilakhir berkata...

datang follow sini.. datang follow balik ye :)

후마이라 리~ Humaira Lee (◕‿◕✿) berkata...

assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

AyuInsYiraH berkata...

salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Nasz berkata...

salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

Saya pun dah follow blog awak.

Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

Jemput ke blog saya.

Terima kasih.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com