tabung

Jumaat, 3 Januari 2014

Giveaway ~ Handphone GiveAway By Syuhada1981.com



Giveaway 2014.. meh ramai-ramai klik banner untuk join.. 

hadiah??? ofkos la menarik.. walaupon kecil.. tapi harga tu?? harga tu?? kalau guna duit poket sendiri.. mau banyak kali jugak pikir kan.. 


Senarai Hadiah
Top Referral
Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang










Random
Solat Perfume (RM50.00 setiap satu) x 6 pemenang





Syarat-syaratnya:
1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com - DONE
2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini. - DONE
3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar) - DONE
4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar) - DONE
5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar) - DONE
6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada) - TIADA


Mudah sahaja kan..? Lepas itu tinggalkan link entri diruangan komen penganjur.. 

7 ulasan:

msredcheesecake berkata...

bestnya hadiah dia... good luck k...

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak, jangan lupa singgah blog saya. in shaa Allah hari ahad ni keluar review blog awak. maaf saya lambat sgt review. saya baru warm up nak berblogging semula. tq :)

Syuhada Baharudin berkata...

hai..
Terima kasih sudi join.
Wish you all the best. (^_^)

nur wanda Shuhada berkata...

Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html

farah adila berkata...

haii :) .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome .jom terjah sini -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html .btw, goodluck !

Anis Amira berkata...

Assalamualaikum ^_^ Salam perkenalan . Singgah sini dari segmen yang sama :D

http://www.cikkmira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

Azwar Syuhada berkata...

Good Luck! Azwar datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html