tabung

Khamis, 28 November 2013

Rezeki GiveAway Lagi

mula-mula join GA tak penah nye nama sangkut kat random.. sedih jek.. tapi tak give up pon.. cuba, cuba & cuba.. akhirnya menang jugak.. yahooooo..
1st menang dari kakak cantik ni.. dapat FM.. dan bermula dari situ jugak lah sekarang kalau pegi mane-mane tempat pon dah xde nak cari keychain.. asik FM jelah.. keychain pon sorok dalam laci.. tak gantung pon..  

ni dapat lagi FM.. join GA dari  kakak yang selalu menang Ipad.. TQ


yang ni plak best sangat.. dapat barang kecantikan.. minyak wangi tu.. harum betul bau.. macam bau abah  selalu pakai nak p sembahyang jumaat.. hehehe.. TQ kak lipstik merah

5 ulasan:

Syah berkata...

Jom join GA ni!

last 30 NOV!cEPAT!


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

Sya Mimie berkata...

waaa.. bestnya alise.. tahniah..
dah tertulis rezeki kali ni tuk alise. :)

Fafa Kyraa berkata...

http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/12/congratulation-pemenang-segmen-fsm-fbb.html

Assalamualaikum. Tahniah pemenang segmen XD

Nory Zoulkefle berkata...

bestnya dapat barangan kecantikan tu....

cik kiera berkata...

tahniah :D