tabung

Jumaat, 11 Oktober 2013

Perbezaan Terkini 2013


korang jangan gelak ok alise letak 2 gambar bawah ni.. kalau nampak ape beza drop je komen.. nak kondem pon sukahati jugak.. dah tak sentap macam dulu dah.. hati dah banyak kental.. vavava..

dulu selalu fikir.. kalau nak kurus makan je ubat kurus.. janji ada duit bole je beli kan.. slim sekejap.. gemuk nye tu yang lama.. owhhhh bole bikin stress tau kalau saper-saper perli.. sekarang.. no no no..

jus mate penah makan.. turun berat dalam 3/4kg jek.. tahan nasi nasi.. tapi still makan manis..

diet kalori juga penah.. turun sedikit sahaja.. sebab jarang senam..

sekarang DIET ATKINS sahaja.. puas hati.. turun 6/7kg.. tapi bukan sebulan la.. sebab alise ada cheat day.. tak fokus sgt.. kalau yang cukup kental lagi,, bole je time induction 14hari tu turun sampai 5kg.. tak payah tunggu sebulan pon.. air kena cukup.. no karbo no manis.. sanggup?? nak kurus.. memang kena study sikit.. 


gambar ni masa berat memang tengah naik mendadak.. pulak tu masa ni pergi bercuti plak.. buruk jek gambar.. nasib gambar blur.. hehehe.. penyelamat.. 

allah,, nak cekak pinggang pon tak boleh.. kemon lahhhh.. tang pinggang ngan perot tu adoiyai.. penat sedot napas tak nak bagi lemak belipat kalau duduk.. :(
usaha tangga kejayaan.. ape yang penting nawaitu.. kadang terbabas jugak pakai baju ketat-ketat.. sebab nak nampak kurus.. tapi nan hado.. maluuuu =_*

masih belom mencapai BMI yang betul.. tapi masih meneruskan diet.. 

3 ulasan:

Sya Mimie berkata...

alise sekarang??? cantiknya.. bnyk perubahan.. tak semua orang mmpu tau.. cayok alise.. :)

Mazatul Azura Muhamad berkata...

NO carbo?? x sanggup... tahniah!!

Amanda Suria berkata...

wah...tahniah dik...